Julekoncert med Concentus | Rosenvængets Sogn

Dato Lørdag d. 26. november 2022, kl. 16:00
60 kr.
Julekoncert med Concentus

Lørdag den 26. november kl. 16 byder Studenterkoret Concentus velkommen til en stemningsfuld eftermiddag i Frihavnskirken.

I skæret fra stearinlys, vil vi fylde kirkerummet med sange fra blandt andre Benjamin Brittens A Ceremony of Carols. Derudover præsenterer vi sange fra alskens tidsaldre og genrer, og vi kommer til at synge på flere forskellige sprog; herunder både dansk, engelsk og catalansk.

Koret består af mænd og kvinder med vidt forskellige baggrunde – dog med det tilfælles, at vi elsker musikken og det fællesskab, der følger med. I spidsen af det hele, står komponist og musiker Toke Odin, der hver korsæson leder koret gennem et nyt og udfordrende repertoire.

Vi glæder os til at synge for jer!