Frihavnskirkens ungdomssangere | Rosenvængets Sogn

Dato Onsdag d. 12. oktober 2022, kl. 17:00
Frihavnskirkens ungdomssangere

Frihavnskirkens ungdomssangere er et nyt kor for piger i alderen 13-18/19 år, så der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på koret.
Koret består af 20-25 unge piger, hvor mange af sangerne er oprykkere fra Frihavnskirkens pigekor. Koret deltager i koncerter og gudstjenester med både Frihavnskirkens Pigekor samt Østerbros Kvintori. Koret synger både rytmisk og klassisk musik og vil på sigt tage på rejser til ind- og udland. Der lægges stor vægt på fællesskabet, og sociale arrangementer er derfor en vigtig del af korets aktiviteter.
I dette kor er der særlig fokus på at udvikle den enkelte sanger, og sangerne har derfor ekstra sangundervisning ved korskolens sanglærer Kirsten Schultz Hansen.

Tilmeld dig på rosenvængetssogn.dk