Claudiuskoret - Fra musik til drømme | Rosenvængets Sogn

Dato Lørdag d. 4. december 2021, kl. 16:00

Fra musik til drømme

Claudiuskoret er et blandet kor på ca. 35 mennesker. Koret “holder til” i Mariendalskirken på Frederiksberg, og har nu i snart mange år sunget i Frihavnskirken ved juletid. Korets dirigent er Gustavo Cardinal, en dygtig uruguayansk pianist og dirigent. Ved koncerten vil Gustavo spille på flyglet.

Korets program inkluderer i år værker af bl.a.  Händel, Bach,  Mozart, Elgar, Stanford, Ešenvalds og Tormis.

Koret vil blive akkompagneret af Monika Marusic-Eakovac, og i en del af korværkerne ledsaget af solo-sopran Marie Westergaard.

Koncertens tema er naturligvis julemusik, denne gang med adskillige vuggeviser på forskellige sprog med reference til børn, der sover og drømmer, der vil selvfølgelig også være referencer til Jesusbarnet i krybben.”